FIN SE EE CH TLNW -15 Tumlex Scurry Tucker "Merlin"             s. 4.1.2013

i: Limebrooks Sunrise Chief

e: Tumlex Who´s Caitlin

 


Merlin tuli meille Tumlex-kennelistä Ruotsista.

 

Olin nähnyt Porvoon näyttelyssä Merlinin isän, Cliffin, ja niin kovasti siihen ihastuin että halusin sen pennun.

En oikein ehtinyt asiaa edes pohtia sen jälkeen kun huomasin pentuesuunnitelmat, ja ihan melkein suunnittelematta olin tullut laittaneeksi meilin jossa kyselin että josko.. ;)

 

Onnekseni minulla oli mahdollisuus tämä poika ostaa, ja niin me ystäväni-kuskini-tulkkini-Virpin kanssa matkustimme sen hakemaan kevättalvella 2013.

 

Aika näyttää nyt mitä pojasta kasvaa, toivomme sen olevan terve ja kaunis vielä aikuisenakin tietysti. Merlinillä riittää virtaa ja toimeliaisuutta, ja hienosti se tulee toimeen tässä meidän sekalaisessa laumassa. Uusia kuvia tyrkkään esille mahdollisimman pian.

 

 

Merlin on saavuttanut vuoden 2015 aikana kolme valionarvoa, Suomen, Eestin sekä viimeisimpänä Ruotsin muotovalion arvon. Lisäksi sillä on Tallinnan voittaja -15 titteli. 2016 saavutettiin myös Tanskan muotovalion arvo, ja sitä myötä Merlinistä tuli myös Pohjoismaitten muotovalio. Kyllä se siitä kasvuajan epätasapainosta huolimatta kasvoi ihan komeaksi pojaksi! 

 

 

 

1/18 Merlinille syntyi vuoden 2017 aikana kaksi pentuetta, kennel Stalkeriin, sekä kennel Blastawaveen. Stalkerista omistukseemme siirtyi yksi tyttö jonka sijoitin hyvälle ystävälle, katsellaan mitä pienestä Murusta kasvaa!